fbpx

Bootcamp Amsterdam Westerpark

Bootcamp – BBB Bootcamp – Kickboks Bootcamp – HIT TAI 

Op een gezellige en leuke manier fit en sterk worden? Onze groepslessen worden vol enthousiasme gegeven. Onder andere Bootcamp, BBB, Kickboks, en HIT. Wacht niet langer en reserveer gelijk een gratis proefles.

Wat is Bootcamp Tai?

Bootcamp Westerpark in Amsterdam? Reserveer jouw GRATIS proefles!

Onze bootcamps worden gehouden in het Westerpark van Amsterdam. Tijdens een bootcamp mix je hardlopen, intervaltraining en verschillende fitness/bootcamp oefeningen. Met goede begeleiding en een sfeervolle groep.

Bekijk hieronder de verschillende lessen die wij aanbieden

Bootcamp Tai in Amsterdam Westerpark

Bootcamp Tai Outdoor Westerpark is een bootcamp met veel variatie. Wat ons onderscheid, is dat wij hardlopen door het park voor ongeveer 2 km. Tijdens het hardlopen zullen wij meerdere keren stoppen om bepaalde delen van het lichaam te trainen. Het niveau van de bootcamp is voor iedereen geschikt zowel beginners als gevorderden. Tijdens de donkere dagen trainen we voornamelijk onder het viaduct die aansluit aan de Spaarndammerbuurt. Op deze locatie in Amsterdam hebben we een mix van oefeningen in de bootcamp waaronder het boksen bij komt kijken.

Kickboks bootcamp Tai Amsterdam

Tijdens deze les gaan we kickboksen op een conditionele manier we gaan boks en trap oefeningen uitvoeren, er word niet gespard. De aandacht gaat naar de basis technieken en conditie. De kickboks training word gegeven in bootcamp stijl. Goed voor beginners en gevorderden die hun skills en conditie willen verbeteren. Kickboks training word gegeven in het Westerpark Amsterdam en duurt 45 minuten.

HIT TAI Amsterdam Westerpark
Tijdens deze les mixen we kracht en conditie, gericht op een full body workout met behulp van gewichten of je eigen lichaamsgewicht. Een 30 minuten workout lekker kort en krachtig. Deze les is zowel voor beginners als gevorderden.
BBB Bootcamp Tai Amsterdam Westerpark

Tijdens deze training zijn we gefocust op de 3 B’s benen,billen,buik. De training word gegeven in circuit vorm, waardoor het spieruithoudingsvermogen beter word. Een 30 minuten training die je de volgende dag zeker voelt.

Teenage bootcamp Tai Amsterdam Westerpark

Tiener Bootcamp is voor jongens en meiden tussen de 13 & 17 jaar die lekker in de buitenlucht willen trainen met hun leeftijdsgenoten. Tijdens de tiener bootcamp mix je hardlopen, intervaltraining en verschillende fitnessoefeningen/bootcamp oefeningen.

Personal training in Amsterdam

De personal training is 1 op 1 en duurt 60 minuten. Tijdens onze personal trainingen werken we samen aan uw persoonlijke doelstelling. Deze worden uitvoerig besproken tijdens een personal intake gesprek en in een maandelijkse persoonlijke evaluatie. Indien gewenst kunnen we ook voedingsadvies leveren naast en voor de personal training, al dan niet in samenwerking met een specialist of diëtist.

Bekijk al onze lestijden

Wat klanten over mij zeggen

Eerste bootcamp (sportles) waar ik na werk zin in heb om heen te gaan! Afwisselend trainen we alle spiergroepen waardoor de tijd ook snel voorbij gaat. Mo geeft top les, boks technieken worden goed uitgelegd en aanmoediging helpt om door te zetten.


– Jindra Smits 

Doe sinds twee weken nu mee met de bootcamp op maandag en donderdag. Gestructureerde lessen en goede begeleiding! Zeker aan te raden!

 


– Maurits Kalff 

Goede en effectieve lessen! Je sport samen met een klein groepje waardoor er genoeg aandacht is voor iedereen. De trainer zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo te werk kan waardoor je altijd het optimale uit jezelf kunt halen. Kortom, het uurtje vliegt elke keer weer voorbij.


– Interior Goodies 

Wil je meer informatie?