fbpx

Tai Team

Na het behalen van mijn opleiding ben ik gaan werken bij en sportschool als personal trainer in Amsterdam, na 6 maanden gewerkt te hebben kwam ik er echter achter dat ik voor mij zelf wilde beginnen.

Omdat ik het belangrijk vind om zo veel mogelijk met je eigen lichaamsgewicht te trainen, omdat het een goede combinatie is van uithoudingsvermogen en kracht. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te motiveren om een stap te maken naar een sportieve levensstijl!

Zo is Bootcamp Tai ontstaan! Naast mijn werk in de sportschool was ik bezig met mijn visie voor Bootcamp Tai, Fitnessclub/sportschool dat toegankelijk is voor iedere sport niveau die graag buiten willen sporten. Maart 2020 had ik het besluit genomen om fulltime te gaan werken voor mij zelf. En mijn sportvisie uit te breiden.

Bootcamp Tai is een club waar veel persoonlijke aandacht is en altijd meedenkt aan oplossingen om doelstellingen te behalen, waar plezier en saamhorigheid op 1 staan.
Wat ons onderscheid is dat wij 7 dagen per week groepslessen geven op verschillende tijden. Bootcamp Tai biedt variërende lessen, wat in de toekomst meer zal worden. Met kleine groepen zorgen we dat iedereen de oefeningen op de juiste manier beoefent.

Doe jij ook een keer met ons mee?

Mohamed Taibi
Oprichter – Personal Trainer

Een dag niet gesport, is een dag niet geleefd.

Sabine Gabriëls
Trainster

Rise and shine

Jelte Hoekstra
Trainer

Soms moet je gewoon nog effe doorbijten

Marpessa Wessel
Trainster

i walk the walk

Wynoudt Bergmans
Kickboks Trainer

i am lover not fighter

Anouska Krom
Yoga Teacher

Practice what you preach

Awards

Bootcamp Tai heeft voor de 2de keer op rij en mooie prestatie neergezet tijdens de Dutch Fitness Award 2020Hebben wij in de Catogrie Fitnesssclub in Amsterdam de ”Meeste Stemmen” binnen gehaald en mogen ons zelf benoemen als

”Fitnessclub van het jaar in Amsterdam”.

Onze Taitribe heeft massaal gestemd en ons goed beoordeeld met 9,65 waarbij we ook de Gold Award hebben gekregen. 

Bootcamp Tai heeft bij de uitreiking van de Dutch Fitness Awards 2019 de prijs in de categorie fitnessclub  voor Hoogste gewaardeerd fitnessclub van Amsterdam in de wacht gesleept! 

De “Hoogste gewaardeerde fitnessclub van Amsterdam” is natuurlijk lastig om te zeggen, maar klanten waarderen waar Bootcamp Tai voor staat en daarom hebben ze massaal gestemd, en ons beoordeeld met een 9+ waardoor we ook de Golden Award hebben gewonnen.

fitnessclub Amsterdam west