Polonceaukade 1&2, 1014 DA Amsterdam 06 30 73 67 88 scootertaxiadam@hotmail.com Bootcamp Maandag 19:00 tot 20:00 Donderdag 19:00 tot 20:00 Zaterdag 10:00 tot 11:00

Over

bootcamp-amsterdam-westerpark

Bootcamp & Personal Trainer in Amsterdam

Mohamed Taibi

Sinds mijn 17de ben ik in aanraking gekomen met fitness. Inmiddels ben ik 25 en ben ik veel van fitness gaan houden. Door de jaren heb ik veel ervaring op gedaan, in zowel sterker worden als in afvallen.
Ik heb uiteindelijk een opleiding bij de AALO gedaan voor personal trainer. Ik werk in Gym West als sportinstructeur en personal trainer in Amsterdam.
Ik ben begonnen met bootcamp omdat ik het belangrijk vind om zo veel mogelijk met  je eigen lichaamsgewicht te trainen, omdat het een goede combinatie is van uithoudingsvermogen en kracht. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te motiveren om een stap te maken naar een sportief levensstijl!

Bootcamp Tai in Amsterdam Westerpark

Bootcamp Tai Outdoor Westerpark is een bootcamp met veel variatie. Wat ons onderscheidt, is dat wij hardlopen door het park voor ongeveer 2 km. Tijdens het hardlopen zullen wij meerdere keren stoppen om bepaalde delen van het lichaam te trainen. Het niveau van de bootcamp is voor iedereen; zowel beginners als gevorderden. Tijdens de donkere dagen trainen we voornamelijk onder het viaduct die aansluit aan de Spaarndammerbuurt. Op deze locatie in Amsterdam hebben we een mix van oefeningen in de bootcamp waaronder het boksen bij komt kijken!

BBB Bootcamp Tai Amsterdam Westerpark

Tijdens deze training zijn we gefocust op de 3 B’s benen,billen,buik. De Training word gegeven in circuit vorm waardoor het spieruithoudingsvermogen beter word. 30 minuten training die je de volgende dag zeker voelt.

Kickboks bootcamp Tai Amsterdam Westerpark

Tijdens deze les gaan we kickboksen op een conditionele manier we gaan boks en trap oefeningen uitvoeren, er word NIET gespard! De aandacht gaat naar de basis technieken en conditie. De kickboks training word geven in bootcamp stijl, Goed voor beginners en gevorderde die hun skills en conditie willen verbeteren. Kickboks training word geven in het Westerpark Amsterdam en duurt 45 minuten.

Teenage bootcamp Tai Amsterdam Westerpark

Tiener Bootcamp is voor jongens en meiden tussen 13 & 17 jaar die lekker in de buitenlucht willen trainen met hun leeftijdsgenoten. Tijdens de tiener bootcamp mix je hardlopen , intervaltraining en verschillende fitnessoefeningen/bootcamp oefeningen.

Personal training in Amsterdam

De personal training is 1 op 1 en duurt 60 minuten. Tijdens onze personal trainingen werken we samen aan uw persoonlijke doelstelling. Deze worden uitvoerig besproken tijdens een personal intake gesprek  en en maandelijkse persoonlijke evaluatie. Indien gewenst kunnen we ook voedingsadvies leveren naast en voor de personal training, al dan niet in samenwerking met een specialist of diëtist.

 

Advertenties
%d bloggers liken dit: