fbpx

Get In Shape

Weight Loss Challenge

Wil jij afvallen?

Ben jij al een tijdje bezig met afvallen maar lukt het niet?
Doe mee aan onze Challenge en wij zorgen er samen voor dat jij je doelen behaald. 
Ervaar het proces van gewichtsverlies onder deskundige begeleiding.

MELD JE NU AAN!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Get in shape 

Ben jij al een tijdje bezig met afvallen maar lukt het maar niet? Doe mee aan onze 6-weekse Weight Loss Challenge en wij begeleiden jou tijdens deze 6 weken om je doel te behalen. Samen met een groep die dezelfde doelstelling heeft ga je aan de slag. Ga jij de uitdaging aan?

6-Weekse Weight Loss Challenge

 

 Gratis intake/kennismakingafspraak (vrijblijvend)

 Maximaal 6 personen met allemaal dezelfde doelstelling (afvallen)

 Elke dinsdag om 19:00 Small Group Training van 60 minuten, in de Bootcamp Tai GYM

 Persoonlijke voedingsadvies met eetschema

 Daarnaast toegang tot onbeperkt buitenlessen

 Begin- en eindmeting, en een wekelijks weeg moment

 Resultaat gegarandeerd

 6 weekse Weight Loss Challenge kost €200,- 

Beperkt aantal plekken beschikbaar, wees er snel bij!

De 6-weekse Weight Loss Challenge is voor iedereen,  of je nu gewicht wilt verliezen of je vetprecentage wilt verlagen. Het kan allemaal, het gaat om jou! Samen met het Tai Team begeleiden wij jou tijdens de 6-weekse challenge op deskundige wijze om jouw doelen te behalen. Tijdens de Challenge train je met onze ervaren trainers die altijd een leuke, gezellige maar effectieve workout geven.

Bij onze eerste kennismaking zullen we een beginmeting doen waarbij we naar lengte, lichaamsgewicht, vetpercentage en lichaamsomtrek kijken. Vanuit daar bepalen wij samen jouw doelstelling. Op basis van de doelstelling stellen we een verantwoord gepersonaliseerd voedingsschema op wat past bij jouw lifestyle.

Daarnaast kan jij onbeperkt deelnemen aan onze buiten lessen. Het aanbod bestaat uit: Bootcamp, HIT, BBB, Kickboks, Zaktraining, conditietraining en Kettlebell workout en vrij trainen in onze eigen Bootcamp Tai GYM.

Na verloop van de 6-weekse Weightloss Challenge ben jij versie 2.0 van je zelf: slanker, sterker en strakker. Tijdens de eindmeting krijg je een totaaloverzicht mee van jouw behaalde doelen. Gefelicteerd! Het is je gelukt