fbpx

Over Mij
Mohamed Taibi

Personal Trainer Amsterdam

Bootcamp & Personal Trainer in Amsterdam

Al sinds jonge leeftijd ben ik heel fanatiek met sport bezig, tijdens de gymlessen had ik altijd de drang om de beste zijn. Het maakte me niet uit welke sport ik beoefende, ik was er om te presteren.

Op mijn dertiende ben ik gaan voetballen bij een voetbalclub in Amsterdam en al snel ontdekte ik dat ik mijn voetbal kennis wilde delen! Op mijn zestiende ben ik als voetbaltrainer begonnen bij de jeugd. Hier begon mijn passie voor training geven. Op mijn zeventiende ben ik begonnen met fitness als aanvulling voor het voetballen. Na 4 jaar training gegeven te hebben, ben ik gestopt als voetbaltrainer en kort daarna ook zelf met voetballen, omdat de uitdaging er niet meer was.

Ik ben me toen gaan verdiepen in het fitnessen. Wat begon als aanvulling op het voetballen werd al snel een lifestyle! Ik werd fitter en sterker, elke keer verlegde ik mijn grensen met kracht training wat leide tot een atletisch bouw. Natuurlijk komt voeding ook bij kijken en voldoende rust. De fysieke veranderingen gaven mij meer zelfvertrouwen. Naast mijn fitness avontuur ben ik begonnen met kickboksen wat ik voor 2 jaar heb gedaan. Op mijn 23ste ben ik begonnen met de opleiding personal trainer bij de AALO. Ik wilde meer over het vak leren in me zelf ontplooien, mijn eigen kennis en ervaringingen delen met mensen en hun helpen met hun doelstellingen.

Na het behalen van mijn opleiding ben ik gaan werken bij en sportschool als personal trainer in Amsterdam, na 6 maanden gewerkt te hebben kwam ik er echter achter dat ik voor mij zelf wilde beginnen.

Omdat ik het belangrijk vind om zo veel mogelijk met je eigen lichaamsgewicht te trainen, omdat het een goede combinatie is van uithoudingsvermogen en kracht. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te motiveren om een stap te maken naar een sportieve levensstijl!

Zo is Bootcamp Tai ontstaan! Naast mijn werk in de sportschool was ik bezig met mijn visie voor Bootcamp Tai, Fitnessclub/sportschool dat toegankelijk is voor iedere sport niveua die graag buiten willen sporten. Maart 2020 had ik het besluit genomen om fulltime te gaan werken voor mij zelf. En mijn sportvisie uit te breiden.

Bootcamp Tai is een club waar veel persoonlijke aandacht is en altijd meedenkt aan oplossingen om doelstellingen te behalen, waar plezier en saamhorigheid op 1 staan.
Wat ons onderscheid is dat wij 7 dagen per week groepslessen geven op verschillende tijden. Bootcamp Tai biedt variërende lessen, wat in de toekomst meer zal worden. Met kleine groepen zorgen we dat iedereen de oefeningen op de juiste manier beoefent.

Doe jij ook een keer met ons mee?

Bootcamp Tai heeft voor de 2de keer op rij en mooie prestatie neergezet tijdens de Dutch Fitness Award 2020Hebben wij in de Catogrie Fitnesssclub in Amsterdam de ”Meeste Stemmen” binnen gehaald en mogen ons zelf benoemen als

”Fitnessclub van het jaar in Amsterdam”.

Onze Taitribe heeft massaal gestemd en ons goed beoordeeld met 9,65 waarbij we ook de Gold Award hebben gekregen.  

Bootcamp Tai heeft bij de uitreiking van de Dutch Fitness Awards 2019 de prijs in de categorie fitnessclub  voor Hoogste gewaardeerd fitnessclub van Amsterdam in de wacht gesleept! 

De “Hoogste gewaardeerde fitnessclub van Amsterdam” is natuurlijk lastig om te zeggen, maar klanten waarderen waar Bootcamp Tai voor staat en daarom hebben ze massaal gestemd, en ons beoordeeld met een 9+ waardoor we ook de Golden Award hebben gewonnen.