fbpx

Tai Team

Mohamed – Oprichter Bootcamp Tai

Na het behalen van mijn opleiding ben ik gaan werken bij een sportschool als Personal Trainer in Amsterdam. Na 6 maanden gewerkt te hebben kwam ik erachter dat ik voor mij zelf wilde beginnen.

Ik vind het geweldig om mensen te motiveren om een stap te maken naar een sportieve levensstijl. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk met je eigen lichaamsgewicht te trainen. Dit is namelijk een goede combinatie van uithoudingsvermogen en kracht.

Zo is Bootcamp Tai ontstaan! Naast mijn werk in de sportschool was ik bezig met mijn visie voor Bootcamp Tai: een fitnessclub die toegankelijk is voor ieder sport niveau die graag buiten wil sporten. Maart 2020 had ik het besluit genomen om fulltime te gaan werken voor mezelf en mijn sportvisie uit te breiden.

Bootcamp Tai is een club waar veel persoonlijke aandacht is en altijd wordt meegedacht aan oplossingen om doelstellingen te behalen, waar plezier en saamhorigheid op 1 staan.
Wat ons onderscheid is dat wij 7 dagen per week groepslessen geven op verschillende tijden. Bootcamp Tai heeft een ruim aanbod aan variërende lessen op meerdere locaties in Amsterdam. 

Met kleine groepen zorgen we dat iedereen de oefeningen op de juiste manier beoefent.

Doe jij ook een keer met ons mee?

Mohamed Taibi
Oprichter – Personal Trainer

Een dag niet gesport, is een dag niet geleefd.

Sabine Gabriëls
Trainster

Rise and shine

Marpessa Wessel
Trainster

I walk the walk

Elia Decaporte
Trainer

Move in silence

Abdel Nasr
Kickboks Trainer

I am a lover not fighter

Anouska Krom
Yoga Teacher

Practice what you preach

Awards

Bootcamp Tai heeft voor de 2e keer op rij een mooie prestatie neergezet tijdens de Dutch Fitness Award 2020. Wij hebben wij in de Categorie Fitnesssclub in Amsterdam de ”Meeste Stemmen” binnen gehaald en mogen ons zelf benoemen als

”Fitnessclub van het jaar in Amsterdam”.

Onze Taitribe heeft massaal gestemd en ons goed beoordeeld met 9,7 waarbij we ook de Gold Award hebben gekregen.

Bootcamp Tai heeft bij de uitreiking van de Dutch Fitness Awards 2019 de prijs voor ”Hoogst gewaardeerde fitnessclub van Amsterdam” in de wacht gesleept! 

De “Hoogst gewaardeerde fitnessclub van Amsterdam” is natuurlijk lastig om te zeggen, maar klanten waarderen waar Bootcamp Tai voor staat en daarom hebben ze massaal gestemd, en ons beoordeeld met een 9+ waardoor we ook de Golden Award hebben gewonnen.

fitnessclub Amsterdam west