fbpx

Personal training Amsterdam

Uithoudings
vermogen

Kracht

Eetpatroon

Afvallen/ Aankomen

Revalidatie

Meten

Get in Shape programma

6 weken 1 x p.w. Personal training
€390,-

The Body transformatie Programma

12 weken 4 x p.w. personal training

€2160,-

Customize plan

aangepaste personal training  programma

Personal training in Amsterdam
De personal training Amsterdam is 1 op 1 en duurt 60 minuten. Tijdens onze personal trainingen werken we samen aan uw persoonlijke doelstellingen. Deze worden uitvoerig besproken tijdens een personal intake gesprek en ons maandelijkse evaluatie gesprek.

Indien gewenst kunnen we ook voedingsadvies leveren naast en voor de personal training, al dan niet in samenwerking met een specialist of diëtist.

Get in shape 6 weekse programma 1x per week personal training Amsterdam

Tijdens de 6 weekse programma gaan we gericht aan uw doelstellingen trainen. Hierdoor zult u snel verandering zien in kracht en conditie, zodat u zich fitter en energieker gaat voelen. De personal training is 1 op 1 en duurt 60 minuten.

Tijdens onze personal trainingen werken we samen aan uw persoonlijke doelstelling. Deze worden uitvoerig besproken tijdens een personal intake gesprek. daarnaast word je gewicht gewogen en vetprecentage gemeten ook wordt het lichaamsomtrek gemeten. Indien gewenst kunnen we ook voedingsadvies leveren naast en voor de personal training, al dan niet in samenwerking met een specialist of diëtist. We beginnen met een beginmeting en na de 6 weken doen we een eindmeting en bespreken we het resultaat.

 

Body transformatie 3 maanden 4x per week personal training Amsterdam

In dit traject gaan we voor een transformatie je nieuwe ik creéen.
Bij dit traject krijg je een aangepast voedingspatroon die bij je past, daarnaast word er 4x in de week getraind voor optimale prestatie.

Om de 2 weken hebben we een meet moment hierbij kijken we of er vooruitgang word geboekt. als het nodig is passen we het trainingschema aan of het voedingschema. Dit traject is geschikt voor zowel beginners als gevorderden die verandering willen maken aan hun levensstijl. Tijden en dagen voor de personal trainingen worden naar uw wens afgestemd.

 

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in de personal trainingen.
Maak dan een afspraak voor een gratis personal training intake!

Tijdens de personal training intake word er kennis gemaakt met de trainer en worden de wensen en behoeftes beproken. Vanuit daar gaan we doelen stellen voor de aankomende 6 weeken of 3 maanden.  De personaltraining intake is vrijblijvend en gratis nergens aan verbonden

Indien gewenst kunnen we ook voedingsadvies leveren naast en voor de personal training, al dan niet in samenwerking met een specialist of diëtist.

Afspraak maken voor een gratis personal training intake