fbpx

Personal training in Amsterdam

De personal training is 1 op 1 en duurt 60 minuten. Tijdens onze personal trainingen werken we samen aan uw persoonlijke doelstellingen. Deze worden uitvoerig besproken tijdens een personal intake gesprek en ons maandelijkse evaluatie gesprek.

Indien gewenst kunnen we ook voedingsadvies leveren naast en voor de personal training, al dan niet in samenwerking met een specialist of diëtist.

Get in shape 6 weekse programma 1x per week personal training

Tijdens deze 6 weekse programma gaan we gericht op uw doelstellingen trainen. Hierdoor zult u snel verandering zien in kracht en conditie. Zodat u zich fitter en energieker gaat voelen. De personal training is 1 op 1 en duurt 60 minuten.

Tijdens onze personal trainingen werken we samen aan uw persoonlijke doelstelling. Deze worden uitvoerig besproken tijdens een personal intake gesprek. Indien gewenst kunnen we ook voedingsadvies leveren naast en voor de personal training, al dan niet in samenwerking met een specialist of diëtist. We beginnen met een beginmeting en na de 6 weken doen we een eindmeting en bespreken we het resultaat.

 

Body transformatie 3 maanden 4x per week personal training

In dit traject gaan we gaan we voor een transformatie je nieuwe ik creéen.
Bij dit traject krijg je een aangepast voedings patroon die bij je past daarnaast word er 4x in de week getraind voor optimale prestatie.

Om de 2 weken hebben we een meet moment hierbij kijken we of er vooruit gang word geboekt. als het nodig is passen we het trainingschema aan of het voedingschema. Dit traject is geschikt voor zowel beginners als gevorderden die verandering willen maken aan hun levensstijl. Tijden en dagen voor de personal trainingen worden naar uw wens afgestemd.

 

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in de personal trainingen.
Maak dan een afspraak voor een gratis personal training intake!

Tijdens de personal training intake worden de wensen en behoeftes beproken. Vanuit daar gaan we doelen stellen voor de aankomende 3 maanden.

Indien gewenst kunnen we ook voedingsadvies leveren naast en voor de personal training, al dan niet in samenwerking met een specialist of diëtist.

Afspraak maken voor een gratis personal training intake