fbpx

Personal training Amsterdam

Get in Shape programma

6 weken 1 x p.w. Personal training
€390,-

The Body transformatie Programma

12 weken 4 x p.w. personal training

€2160,-

Customized plan

aangepast personal training  programma

Uithoudings
vermogen

Kracht

Eetpatroon

Afvallen/ Aankomen

Revalidatie

Meten

Personal training in Amsterdam
De personal training Amsterdam is 1 op 1 en duurt 60 minuten. Tijdens onze personal trainingen werken we samen aan jouw persoonlijke doelstellingen. Deze worden uitvoerig besproken tijdens een personal intake gesprek en ons maandelijkse evaluatie gesprek.

Indien gewenst kunnen we ook voedingsadvies leveren naast en voor de personal training, al dan niet in samenwerking met een specialist of diëtist.

Get in shape 6 weekse programma 1x per week personal training Amsterdam

Tijdens het 6 weekse programma gaan we gericht aan jouw doelstellingen werken. Hierdoor zul je snel verandering zien in kracht en conditie, zodat je jezelf fitter en energieker gaat voelen. De personal training is 1 op 1 en duurt 60 minuten.

Tijdens onze personal trainingen werken we samen aan jouw persoonlijke doelstelling. Deze worden uitvoerig besproken tijdens een personal intake gesprek. Daarnaast word je gewogen en meten we het vetpercentage. Ook wordt de lichaamsomtrek gemeten. Indien gewenst kunnen we ook voedingsadvies leveren naast en voor de personal training, al dan niet in samenwerking met een specialist of diëtist. We starten met een beginmeting en halverwege is er een tussentijdse meting. Na de 6 weken doen we een eindmeting en bespreken we het resultaat.

 

Body transformatie 3 maanden 4x per week personal training Amsterdam

In dit traject gaan we voor een transformatie: je nieuwe ik creëren.
Bij dit traject krijg je een aangepast voedingsschema die bij je past, daarnaast word er 4x in de week getraind voor optimale prestatie.

Om de 2 weken hebben we een meet moment. Hierbij kijken we of er vooruitgang wordt geboekt. Als het nodig is passen we het trainingsschema of het voedingsschema aan. Dit traject is geschikt voor zowel beginners als gevorderden die verandering willen maken in hun levensstijl. Tijden en dagen voor de personal trainingen worden naar jouw wens afgestemd.

 

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in de personal trainingen.
Maak dan een afspraak voor een gratis personal training intake!

Tijdens de personal training intake wordt er kennis gemaakt met de trainer en worden de wensen en behoeftes besproken. Vanuit daar gaan we doelen stellen voor de aankomende 6 weken of 3 maanden.  De personal training intake is vrijblijvend en gratis. Je bent  nergens aan verbonden

Indien gewenst kunnen we ook voedingsadvies leveren naast en voor de personal training, al dan niet in samenwerking met een specialist of diëtist.

Afspraak maken voor een gratis personal training intake