fbpx

Bootcamp Tai Oosterpark in Amsterdam

 

Bootcamp Oosterpark Amsterdam?
Reserveer jouw GRATIS proefles!

 

Onze bootcamps worden gehouden in het Oosterpark in Amsterdam. Tijdens een bootcamp Oosterpark mix je hardlopen, intervaltraining en verschillende fitness/bootcamp oefeningen. Met goede begeleiding en een sfeervolle groep. Tijdens de donkere dagen sporten we in de Muziekkoepel in het Oosterpark Amsterdam.

Bootcamp Amsterdam Oost

 

Bootcamp Tai Oosterpark is een bootcamp met veel variatie. Wat ons onderscheid, dat wij ongeveer 2km hardlopen door het park. Tijdens het hardlopen zullen wij meerdere keren stoppen om bepaalde delen van het lichaam te trainen. Het niveau van de bootcamp Oosterpark is voor iedereen geschikt zowel beginners als gevorderden.

Bootcamp Oosterpark Amsterdam

Bootcamp Tai is een club waar veel persoonlijke aandacht is en altijd meedenkt aan oplossingen om doelstellingen te behalen, waar plezier en saamhorigheid op 1 staan.
Wat ons onderscheid is dat wij 7 dagen per week groepslessen geven op verschillende tijden. Bootcamp Tai biedt variƫrende lessen, wat in de toekomst meer zal worden. Met kleine groepen zorgen we dat iedereen de oefeningen op de juiste manier beoefent. Natuurlijk willen wij dit ook realiseren in het Oosterpark daarom beginnen wij met onze bootcamp lessen zo uitbreiden naar onze volledige les aanbod.

Doe jij ook een keer met ons mee?