fbpx

Kickboks Tai Amsterdam Westerpark


Kickboks Westerpark Amsterdam

Wil jij op een leuke manier kickboksen en je conditie verbeteren. Doe dan mee met onze kickboks lessen in Westerpark Amsterdam. Onze kickboks lessen worden in kleine groepen gegeven. Zodat we voor de juiste begeleiding kunnen zorgen.

Tijdens deze kickboks les gaan we kickboksen op een conditionele manier. We gaan boks en trap oefeningen uitvoeren, er word NIET gespard. De aandacht gaat naar de basis technieken en conditie. Onze kickboks training word gegeven in bootcamp stijl hierdoor is de les goed voor beginners en gevorderden die hun skills en conditie willen verbeteren. Kickboks training word gegeven in het Westerpark Amsterdam en duurt 45 minuten.

Zaktraining Amsterdam Westpark

Tijdens de kickboks zaktraining ga je 45 minuten  helemaal los! Boks en trap technieken uitoefenen op de zak. Verbeter je conditie en kracht!

Bij deze zaktraining werk je samen met je partner op een zak. De zaktraining is een goeie manier om gewicht te verliezen. Tegelijkertijd word je weerbaarder en zelfverzekerder. Bij de zaktraining beoefen je dezelfde technieken en train je dezelfde spieren als bij kickboks training, Alleen hier boks je niet tegen elkaar, maar met elkaar. 

Al jouw frustraties weg slaan, Be my gast!
Wacht niet langer en grijp jouw gratis proefles.