fbpx

Creëer nu gratis jouw voedingsschema

Wil jij afvallen of aankomen en tegelijkertijd jouw vetpercentage verlagen of spiermassa opbouwen? Dan kan een op maat gemaakt voedingsschema de juiste keuze zijn om jouw doel te bereiken

 

Maak nu gebruik van onze gratis voedingsschema

 

Binnen 5 minuten kan jij aan de slag met jouw voedingsapp

Bootcamp Tai Voedings app

Bij Bootcamp Tai bieden we een gebruiksvriendelijke voedingsapp waarmee je gemakkelijk en snel een voedingsschema op maat kunt krijgen. Onze trainers zullen ook rekening houden met eventuele voedselallergieën of dieetbeperkingen die je hebt, zodat het voedingsschema dat ze voor jou maken, geschikt en haalbaar is.

Met een voedingsschema heb je een duidelijk overzicht van wat je moet eten en wanneer. Dit zorgt voor meer discipline en consistentie in je eetpatroon, waardoor betere resultaten kunnen worden bereikt om uiteindelijk jouw doelen te behalen.

Het enige wat je hiervoor moet doen, is het formulier invullen en met de verdere instructies de app downloaden en de nodige informatie invoeren.

Onze gecertificeerde voedingsdeskundigen zullen dan een op maat gemaakt voedingsschema voor jou samenstellen, dat volledig is afgestemd op jouw lichaam, levensstijl, voorkeuren en doelen.

Binnen 5 minuten heb jij je persoonlijke samengestelde voedingsschema in handen. 

Ben je klaar voor een positieve verandering? Ga dan direct aan de slag met je voedingsschema. Vul het formulier in met je wensen en stuur het op. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om alles te controleren, door te nemen en uit te leggen hoe de app precies werkt.