fbpx

Bootcamp Tai GYM Amsterdam

Welkom op onze pagina!

 

Meld je aan voor gratis proefles in de Bootcamp Tai GYM 

Wij zijn Bootcamp Tai

Zoals jullie in de gaten hebben gehad zijn wij keihard bezig geweest om de oude bootwinkel om te toveren in een sportschool. Dit willen wij groots vieren met jullie tijdens een openingsdag waarbij natuurlijk een openings workout hoort.

Laten we ons eerst even voorstellen. Wij zijn Bootcamp Tai, wij bestaan al bijna 4 jaar. Wij geven buiten in het Westerpark diverse groepslessen. Jullie hebben vast weleens opgemerkt in het Westerpark op grote plein tegen over het Bar-kantoor, met al die bakfietsen op het plein, ja dat zijn wij.

Bootcamp Tai is een club waar veel persoonlijke aandacht is voor iedereen en waar altijd wordt meegedacht aan oplossingen om doelstellingen te behalen, waar plezier en saamhorigheid op 1 staan.

Bezoek ons op locatie 

Bootcamp Tai GYM
Zoutkeetsplein 76
1013 LD Amsterdam

GYM aanbod

Personal training Amsterdam

1 op 1 aan de slag met jouw doelstelling. Sterker worden, afvallen, of herstel van blessure, wij helpen jou graag. Jij stelt de doelstelling wij maken het plan. bekijk onze Personal training amsterdam programma’s voor meer informatie

Small group training

WOW ‘workout of the week’. Deze les heeft de basis elementen van crossfit gemixt met fitness oefeningen. De les duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. 

Vrij trainen

Vrij trainen houdt in zelfstandig aan de slag gaan in onze fitnessruimte. Voor dat je gaat beginnen zal je natuurlijk eerst een intake gesprek hebben met een van onze trainers. Je ontvangt een gepersonaliseerd trainingsschema waar je vervolgens zelf mee aan de slag kan. Dit zal voornamelijk een aanvulling zijn op onze groepslessen, er zal dus een beperkt aantal mogelijkheden zijn voor vrij trainen.

Yoga

Een hatha/vinyasa flow waarin je in 60 minuten je batterij oplaadt om de rest van je week energiek voort te kunnen zetten. Deze lessen zullen met mooi weer buiten in het Westerpark gegeven worden. Heerlijk met de zonsopkomst en fluitende vogeltjes om je heen. Met slecht weer zullen de lessen binnen gehouden worden.