fbpx

Bootcamp Tai GYM Amsterdam

Welkom in onze gym!

 

Meld je aan voor gratis proefles in de Bootcamp Tai GYM 

Wij zijn Bootcamp Tai

Laten we ons eerst even voorstellen. Wij zijn Bootcamp Tai, wij bestaan al zo’n 5 jaar. Wij geven buiten in het Westerpark diverse groepslessen. Jullie hebben vast weleens opgemerkt in het Westerpark op grote plein tegen over het Bar-kantoor, met al die bakfietsen op het plein, ja dat zijn wij.

Bootcamp Tai is een club waar veel persoonlijke aandacht is voor iedereen en waar altijd wordt meegedacht aan oplossingen om doelstellingen te behalen, waar plezier en saamhorigheid op 1 staan.

Naast de groepslessen die we buiten geven, hebben wij nu ook een gloednieuwe gym! Een mooie binnenlocatie die is uitgerust met alle benodigde materialen om jouw fitnesservaring naar een hoger niveau te tillen.
In de Bootcamp Tai Gym bieden we personal training, Small Group Training, vrij trainen en yoga.

Bezoek ons op locatie 

Bootcamp Tai GYM
Zoutkeetsplein 76
1013 LD Amsterdam

GYM aanbod

Personal training Amsterdam

1 op 1 aan de slag met jouw doelstelling. Sterker worden, afvallen, of herstel van blessure, wij helpen jou graag. Jij stelt de doelstelling wij maken het plan. bekijk onze Personal training amsterdam programma’s voor meer informatie

Small Group training

 

Heb jij interesse in personal training maar past dit niet helemaal binnen jouw budget? Geen zorgen, want onze Small Group Training is de perfecte oplossing voor jou! Dit biedt je nog steeds de persoonlijke aandacht van een personal trainer, maar dan in een gezellig groepje van 4-6 gelijkgestemde. Neem contact op over de mogelijkheden.

Vrij trainen

Vrij trainen houdt in zelfstandig aan de slag gaan in onze fitnessruimte. Voor dat je gaat beginnen zal je natuurlijk eerst een intake gesprek hebben met een van onze trainers. Je ontvangt een gepersonaliseerd trainingsschema waar je vervolgens zelf mee aan de slag kan. Dit is voornamelijk een aanvulling op onze groepslessen, er is dus een beperkt aantal mogelijkheden voor vrij trainen.

Yoga

Een Hatha/Vinyasa flow waarin je in 60 minuten je batterij oplaadt om de rest van je week energiek voort te kunnen zetten. Deze lessen worden in onze binnenruimte gegeven. Met mooi weer zullen de lessen buiten op het Zoutkeetsplein gegeven worden.